Tijdelijk gratis zonnedak scan in IGEV gebied door nieuwe subsidie Gelderland

Hoewel steeds meer bedrijven overgaan tot de installatie van zonnepanelen op hun dak, blijft een groot deel van daken nog steeds onbenut. De provincie Gelderland wil daarom een extra impuls geven aan realisatie van grootschalige zonnesystemen op bedrijfsdaken. Deze nieuwe subsidie regeling geldt ook voor de gemeentes in de IGEV regio.

Daartoe heeft de provincie drie gekwalificeerde bureaus ingehuurd die geïnteresseerde bedrijven in Gelderland kunnen ondersteunen bij de eerste stappen van de ontwikkeling van een zonnedak groter dan 1.000 m2. Voor de regio De Vallei en Noord-Veluwe betreft dit Fit Our Future.

  • Fit Our Future biedt u in het kader van dit project een zonnedak quick scan ter bepaling van de omvang, technische haalbaarheid en financiële haalbaarheid van een zonnesysteem op uw bedrijfsdak;
  • Voorbereiding en aanvraag van een exploitatiesubsidie (SDE+), meestal nodig om een zonneproject van enige omvang rendabel te maken.

Het advies van Fit Our Future is onafhankelijk: zij zijn niet gelieerd aan een leverancier of installateur van zonnepanelen. De € 312,50 kosten voor het advies worden gedekt door de provincie, dus is voor u geheel gratis.

U kunt zich nu hieronder makkelijk en snel aanmelden voor deze gratis quick scan zonnedak. Wees er snel bij, want vóór 1 oktober aanstaande kunnen maximaal 200 quick scans gesubsidieerd worden dus wie het eerst komt het eerst maalt.

Download hier de digitale documentatie over deze regeling: Provincie Gelderland Subsidie Zonnedak Quick Scan Uiteraard staan wij ook graag tot uw beschikking voor eventuele vragen of wensen: 085 487 4660