Uw label

Indien u dat wenst, kunt u na oplevering van de besparingsmaatregelen ook een energielabel certificering laten uitvoeren door de onafhankelijk adviseur. Wij onderhandelen voor u daartoe een scherpe projectprijs uit bij een erkende energie-adviseur welke zal afhangen van het aantal en de omvang van de te certificeren objecten.

Het energielabel voor Utiliteit, Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U) is een energielabel voor utiliteitsgebouwen en laat zien hoe energiezuinig een gebouw is.  Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen. Het EPA-U label is verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verkoop, verhuur of oplevering. Bij nieuwe verhuur moet de eigenaar van het gebouw een afschrift van het energielabel aan de nieuwe huurder geven. Bij verkoop ontvangt de koper het energielabel van de vorige eigenaar.

Een ander label is BREEAM. Dit is een internationaal erkend label om integraal de duurzaamheid van gebouwen te meten en te beoordelen. BREEAM-NL is afgeleid van het internationale BREEAM en wordt beheerd en ontwikkeld door de Dutch Green Building Council.

Bent u benieuwd naar uw besparingskansen? Wij zijn net zo benieuwd als u. Daarom maken wij graag samen met u een eerste globale inschatting van uw besparingspotentieel tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.