Met een slimme strategie meer besparen

  • Bent u als landelijk opererende organisatie op zoek naar een kosten-efficiënte gestandaardiseerde methode om uw gevarieerde vastgoedportefeuille te verduurzamen?
  • Wilt u als inkopende organisatie de energie-efficiëntie van uw toeleveranciers verhogen en daarmee de CO2 uitstoot in uw supply chain verminderen?
  • Bent u als lokale overheid op zoek naar effectieve beleidsinstrumenten om bedrijven en instellingen in uw regio te stimuleren tot energie en CO2 besparing?

Dan delen wij graag met u onze veelzijde praktijkervaring met multi-stakeholder beleidsontwikkeling (o.a. bij Energieakkoord in 2013 en Klimaatakkoord in 2019) en onze expertise in energieprestatiecontracten, aanbestedingstrajecten en financieringsvormen. Dat kan in de vorm van strategische consultancy, projectmanagement, training of een combinatie van deze vormen. Altijd staan u en uw (interne en externe) stakeholders centraal en zoeken we samen naar praktische uitvoerbare oplossingen, die optimaal inspelen op de behoeften van alle betrokkenen én resulteren in meetbare energiebesparing en duurzame energieproductie.

Wilt u meer weten? Bel ons op 085 – 487 4660 of vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.