Met beleid meer besparen

  • Heeft u als gemeente de ambitie om energie te besparen en duurzame energie op te wekken en bent u op zoek effectieve beleidsinstrumenten om bedrijven en instellingen in uw regio daartoe te stimuleren?
  • Wilt u als financiële instelling uw zakelijke klanten stimuleren om de energie-efficiëntie van hun panden en processen en daarmee hun rentabiliteit te verbeteren?
  • Wilt u als inkopende organisatie de energie-efficiëntie van uw toeleveranciers verhogen en daarmee de CO2 uitstoot in uw supply chain verminderen?

Dan delen wij graag met u onze veelzijde praktijkervaring met multi-stakeholder beleidsontwikkeling en onze expertise in energieprestatiecontracten, aanbestedingstrajecten en financieringsvormen. Dat kan in de vorm van strategische consultancy, projectmanagement, training of een combinatie van deze vormen. Altijd staan u en uw (interne en externe) stakeholders centraal en zoeken we samen naar praktische uitvoerbare oplossingen, die optimaal inspelen op de behoeften van alle betrokkenen én resulteren in meetbare energiebesparing en duurzame energieproductie.

Wilt u weten wat ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme, Prof. Herman Wijffels en Jan Kees de Jager van Fit Our Future vinden? Lees dan  hier hun warme aanbevelingen.

Wilt u weten hoe u MKB bedrijven en instellingen in uw regio, klantenkring of supply-chain slim kunt stimuleren om kostenneutraal te investeren in gegarandeerde energiebesparing? Vul dan hiernaast uw gegevens in of bel ons op 085 – 487 4660 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.