Vacature: Projectmedewerker Energiebesparing Zakelijk

Fit Our Future helpt bedrijven en instellingen in heel Nederland om energie te besparen. We ontzorgen onze opdrachtgevers met een stapsgewijze aanpak. Daarmee maken wij het voor hen zo makkelijk mogelijk om de juiste keuzes te maken. En bovenal een resultaatgerichte aanpak, geen dikke rapporten, maar elke dag meetbare energiebesparing realiseren – en daarmee ook een lagere CO2-uitstoot voor onze planeet en onze (klein)kinderen!

Wil jij jouw organisatietalent inzetten voor impactvolle besparingsprojecten?
Ben jij een kei in organiseren en communiceren? Hou je van de afwisseling van projectmatig werken, maar dan wel vanuit een gestructureerde professionele aanpak? En wil je jouw talent inzetten voor concrete (meetbare) duurzame impact? Dan nodigen we je graag uit om  kennis te maken.

Als projectmedewerker werk je nauw samen met onze ervaren projectleiders. Je ondersteunt hen in het stapsgewijs doorlopen van besparingsprojecten. Concreet bestaan je dagelijkse werkzaamheden daarbij uit:

 • Bewaken van de voortgang van onze projecten;
 • Voorbereiden en deelnemen aan digitale projectteam meetings;
 • Vastleggen en het opvolgen van gemaakte afspraken;
 • Beantwoorden van e-mails, de telefoon op te nemen, etc.

Het werk is lekker afwisselend omdat elk project weer een andere opdrachtgever kent met een ander pand en met specifieke mogelijkheden en wensen. En tegelijkertijd zorgen onze gestandaardiseerde werkprocessen met bijbehorende tools ervoor dat je binnen die afwisseling wel altijd het overzicht houdt. We ronden momenteel onze ISO 90001 certificering voor kwaliteitsmanagement af, waarmee kwaliteit en klanttevredenheid aantoonbaar goed geborgd zijn in onze aanpak.

Werkdagen- en tijden
Afhankelijk van je beschikbaarheid werk je 24 tot 40 uur per week tijdens kantoortijden.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende en impactvolle baan als projectmedewerker;
 • Een gezellig team met ruimte en waardering voor persoonlijke ontwikkeling (teamuitjes, opleidingen, etc.)
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.500 en € 2.800 bij 40 uur, afhankelijk van ervaring;
 • Een plezierig kantoor in Ede op loopafstand van NS station Ede-Wageningen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Na de inwerkperiode kun je ook (deels) thuiswerken als je dat fijn vindt.

Wat wij vragen

 • MBO4;
 • Minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur in een commerciële of administratieve rol;
 • Je blinkt uit in organiseren en je kunt helder communiceren in woord en geschrift;
 • Je bent leergierig.

Interesse?
Stuur dan je CV naar p.reidsma@fitourfuture.com. Heb je eventueel nog vragen: bel of stuur hem een appje via 06-22422978