Vacature: Klantmanager Verduurzaming Gebouwen

Wat ga je doen?

Samen met bevlogen collega’s begeleid je bedrijven en instellingen in diverse sectoren bij het opstarten en ontwikkelen van mooie CO2-besparingsprojecten in utiliteitsgebouwen. In deze functie zet je jouw communicatieve vaardigheden en organisatievermogen in om opdrachtgevers tot een optimaal verduurzamingsproject te laten komen. Jij begrijpt dat ondernemers en facility managers verduurzaming van hun gebouwen belangrijk vinden, maar vaak niet de tijd en kennis hebben om dit te realiseren. Je vindt het leuk om hen samen met je deskundige collega’s daarbij te helpen. Jij verliest je niet in de inhoud van experts, maar bewaakt de voortgang van het proces met een scherp oog voor detail en planning. Je schakelt makkelijk met de opdrachtgever en diens projectpartners. Geen dure taal of dikke rapporten, maar praktische hulp om zo veel mogelijk CO2 en geld te besparen. Elke dag draag je bij aan een schonere wereld én je helpt ondernemers om geld te besparen. Hoe mooi is dat?

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • Je hebt een achtergrond in de commercie en/of projectmanagement
  • Je hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de wereld van energie, gebouwbeheer en/of verduurzaming
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, een goede luisteraar en communiceert makkelijk
  • Je bent ondernemend, kan goed organiseren en beschikt over doorzettingsvermogen
  • Je houdt ervan om gestructureerd te werken; accuratesse is voor jou geen opgave, maar een tweede natuur
  • Je bent gedreven om een verschil te maken voor een gezonde en duurzame wereld
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je terug?

Wij bieden jou een prettige en inspirerende werkomgeving bij een innovatief bedrijf met een snel groeiende projectenportefeuille door heel Nederland. Binnen ons team kun je leunen op een stevige expertise en ruime ervaring. Je krijgt alle gelegenheid om te leren van collega’s en je binnen ons team te ontwikkelen. Opleidingen intern en extern dragen bij aan jouw professionele groei. Je kan in overleg je eigen werktijden organiseren, thuis of op ons kantoor in Ede. Salarisindicatie: € 3.000,- tot 4.500,- bruto per maand (afhankelijk wat wat je meebrengt).

Waar ga je werken?

Het besparen en opwekken van energie kan en moet veel makkelijker worden. Vanuit deze praktijkgerichte no-nonsense visie versnelt Fit Our Future de energietransitie in Nederland. Gericht op de zakelijke markt, voornamelijk het MKB. Vaak voeren wij programma’s uit in opdracht van overheden om bedrijven en instellingen te ontzorgen. We hebben afgelopen jaren honderden bedrijven en instellingen geholpen om stappen te zetten in het verduurzamen.

Fit Our Future is bovendien samen met brancheorganisaties (Techniek Nederland, Bouwend Nederland, NVDE, VNO-NCW en MKB-Nederland) de trotse initiatiefnemer van BespaarGarant.nl: de nieuwe open standaardmethode voor verduurzamen van utiliteitsgebouwen met een technische prestatiegarantie en slimme financiering uit lagere energiekosten.

In de komende jaren gaan we de energietransitie in Nederland versnellen en opschalen, doe je mee?

Meer informatie? Bezoek www.fitourfuture.com en www.bespaargarant.nl

Locatie

Ede

Reageren

De werving en selectie voor deze functie is exclusief uitbesteed aan kWh People. Je kunt reageren via deze link