Adviseur/Projectleider Energietransitie Gebouwen

2 november 2020: Met ingang februari 2021 zoeken wij een Adviseur/Projectleider Energietransitie Gebouwen voor het juist adviseren en begeleiden tot de realisatie van energiebesparende of duurzame energie opwekkende maatregelen in gebouwen.

Samen met bevlogen collega’s begeleid je bedrijven en instellingen in diverse sectoren bij het stapsgewijs realiseren van mooie besparingsprojecten in utiliteitsgebouwen.

In deze functie zet je jouw technische kennis om in begrijpelijke adviezen voor ondernemers. Geen dure taal of dikke rapporten, maar praktische hulp om zo snel mogelijk energie en geld te besparen.

Jij begrijpt dat ondernemers en facility managers verduurzaming van hun gebouwen belangrijk vinden, maar vaak kennis en tijd missen om dit te realiseren. Je vindt het leuk om met goede praktische adviezen ondernemers te helpen met realiseren van verduurzamingsmaatregelen die bijdragen aan de strategie van het bedrijf.

Elke dag draag je bij aan een schonere wereld én je helpt ondernemers om geld te besparen. Hoe mooi is dat?

Als Adviseur/Projectleider Energietransitie Gebouwen ben je verantwoordelijk voor het juist adviseren en begeleiden tot de realisatie van energiebesparende of duurzame energie opwekkende maatregelen.

Dit begint met het inventariseren van de mogelijkheden tot energiebesparing of duurzame energie. Je verwerkt deze in een bondige rapportage en vervolgens begeleid je deze opdrachtgevers bij hun vervolgstappen om de maatregelen te realiseren: aanbesteding, financiering, subsidieaanvragen, contractering, etc.

Vanzelfsprekend bieden we je daarvoor een gedegen opleidings- en begeleidingsprogramma.

Functie-eisen Adviseur/Projectleider Energietransitie Gebouwen

Wij zoeken iemand met:

  • een afgeronde HBO of WO opleiding, richting built environment of energie neutraal bouwen is een pré
  • enkele jaren werkervaring, bij voorkeur binnen de wereld van energie
  • technische kennis op het gebied van energiebesparende maatregelen
  • een hart voor duurzame energie en bent gedreven om jouw steentje bij te dragen
  • in staat om complexe vraagstukken snel te vertalen naar eenvoudige oplossingen
  • gewend gestructureerd te werken; accuratesse is voor jou geen opgave, maar een 2e natuur
  • die dienstverlenend is ingesteld, een goede luisteraar en communiceert makkelijk
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Bij gelijke geschiktheid van kandidaten geven wij de voorkeur aan iemand die de diversiteit binnen het team vergroot.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een prettige en inspirerende werkomgeving bij een innovatief bedrijf met een snel groeiende projectenportefeuille door heel Nederland. Binnen ons team kun je leunen op een stevige expertise en ruime ervaring.
Je krijgt alle gelegenheid om jezelf binnen ons team te ontwikkelen. In overleg kan je jouw eigen werktijden organiseren. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een goede begeleiding.
Startdatum is februari 2021.

Bedrijfsprofiel

Fit Our Future is een ambitieus en onafhankelijke organisatie die bedrijven en maatschappelijke instellingen uit diverse sectoren begeleid in kostenbesparing door energiebesparende maatregelen en/of verlaging van CO2-uitstoot.

Fit Our Future wordt aanbevolen door o.a. ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme, Jan Kees de Jager en Prof. Herman Wijffels.

Meer informatie over ons bedrijf vind je hier.

Exclusiviteit

De werving en selectie voor deze functie is exclusief uitbesteed aan kWh People.

Locatie

Ede

Contactpersoon

Jubbe van den Wildenberg
M: (06) 5517 5256