Fit Our Future eerste ICP QA Provider in Nederland

Met gepaste trots kunnen wij bekendmaken dat onze technisch directeur Albert Hulshoff zich sinds deze week Credentialed Quality Assurance Provider mag noemen in het kader van het Europese Investor Confidence Project (ICP). Als QA Provider is Fit Our Future nu als eerste In Nederland gemachtigd om als onafhankelijke derde partij energie-efficiëntie projecten ter certificeren voor het Investor Ready Energy Efficiency ™ certificaat.

Marco Witschge (algemeen directeur Fit Our Future) is bijzonder verheugd met deze erkenning: “Onze Easy Efficiency methode om onze opdrachtgevers stapsgewijs te ontzorgen bij de ontwikkeling en realisatie van betrouwbare besparingsprojecten blijkt dus volledig te voldoen aan de strenge criteria die ICP Europe stelt. Niet alleen geeft dit extra vertrouwen aan banken en fondsen om besparingsprojecten bij onze opdrachtgevers te financieren, het geeft in de eerste plaats de opdrachtgevers zelf extra zekerheid over de kwaliteit van de besparingsprojecten die wij samen met hen ontwikkelen.”

Het Invester Confidence Project heeft tot doel om de financiering van energie-efficiëntie projecten te vereenvoudigen, door middel van een gestandaardiseerde methode, die gebaseerd is op best practises en onafhankelijke verificatiemethoden. Wilt u meer weten over ICP? Op 6 december 2017 wordt er om 13.00 uur een webinar ‘How the Investor Confidence Project (ICP) is breaking down the barriers to energy efficiency investment in Europe’ georganiseerd voor geïnteresseerde financiers, opdrachtgevers en aanbieders. U kunt zich daarvoor aanmelden via deze link.